Σασμός spoiler: Με νύχια και με δόντια κρατάει μυστικά η γιαγιά Ειρήνη

Δύσκολα τα πράγματα για τη γιαγιά Ειρήνη στο «Σασμό» με την αλήθεια να παλεύει να βγει στην επιφάνεια. Με νύχια και με δόντια κρατάει μυστικά η γιαγιά, αλλά ένα μοιραίο λάθος θα την οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Μία μεγάλη σύγκρουση έρχεται με τη Μαρίνα, η οποία αυτή τη φορά δε θα την αφήσει τόσο εύκολα.

 

Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κρύψουν μια για πάντα την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου. Για κακή τους τύχη όμως αυτή τη συνάντηση στο νεκροταφείο θα δει τυχαία η Μαρίνα Βρουλάκη.

Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Βλέπει την αμίλητη πεθερά της να κουβεντιάζει με τον άσπονδο εχθρό της. Δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Όταν η γιαγιά Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι, η Μαρίνα δε χάνει λεπτό και τρέχει να της ζητήσει εξηγήσεις. Τότε, όμως, η γιαγιά χάνει ξανά τη λαλιά της. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών και βγαίνει από τα ρούχα της. Φωνάζει, ωρύεται, την ταρακουνάει. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να μιλάει στον εχθρό κι όχι την οικογένειά της.

Η Αργυρώ μπαίνει στο σπίτι την κατάλληλη στιγμή. Τρέχει στο δωμάτιο από τις φωνές της μητέρας της. Πανικοβάλλεται. Απομακρύνει τη μητέρα της από τη γιαγιά Ειρήνη, αλλά όταν η μητέρα της τής αποκαλύπτει την αλήθεια μένει με ανοιχτό το στόμα.

Ο κλοιός στενεύει για τη γιαγιά Ειρήνη στο «Σασμό» και κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσει για την αλήθεια. Διαφορετικά… θα δει την οικογένειά της να διαλύεται και να απομακρύνεται.

Spoilers

Ο Κιάνου Ριβς δώρισε το 70% των κερδών από το «Matrix» στην έρευνα για τον καρκίνο

Spoilers

Άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό της Φίνου – Mε αυτά τα χρήματα θα περνούσα την εβδομάδα μου»