Σασμός spoiler: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν

Η Αργυρώ αφήνει τον Αστέρη!

Σασμός Spoiler: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Η Αργυρώ αφήνει τον Αστέρη!

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδελφό του, κάτι της το που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία ακόμα δεν έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει μέσα στο ίδιο σπίτι.

 

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ να χωρίσει από τον Αστέρη, διαφορετικά την προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό! Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης, συγκρούεται ξανά με τον αδελφό του. Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση της αδελφής του με έναν Σταματάκη και ψάχνει να βρει τρόπο να τους χωρίσει.

Μετά τον ξυλοδαρμό της Άσπας και την εις βάρος του καταγγελία, ο Κώστας αποφασίζει να την εκδικηθεί, μπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα. Πηγαίνει λοιπόν στη Βασιλική και της αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της γυναίκας του με τον Στεφανή, Σοκαρισμένη εκείνη, καταλαβαίνει πως όχι μόνο ο άντρας της την κορόιδευε πίσω από την πλάτη της, αλλά και η ίδια η Άσπα.

Και το χειρότερο; Ο Μαθιός γνώριζε με ποια την απατούσε ο Στεφανής και δεν της είπε ποτέ κουβέντα. Η αποκάλυψη θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Ταυτόχρονα, η Καλλιόπη μαθαίνει για τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική και, για να μη διαλυθεί η οικογένειά της, αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της, αλλά όχι χωρίς να θέσει αυστηρούς όρους.

Αλλά τελικά οι εξελίξεις θα κάνουν εύκολο το έργο της Καλλιόπης αφού ο Μαθιός θα έρθει σε σύγκρουση με την Βασιλικη. Αρχικά έχουμε τον Μαθιό που μαθαίνει για την σχέση του αδερφού του με την Αργυρώ, και στην συνέχει ο Πέτρος σκοτώνεται από τον Αστέρη. Έστω και από ατύχημα. Αλλά αυτό που μετράει είναι ο θάνατος.

Η Μαρίνα σε κατάρρευση , και το ίδιο και η Αργυρώ. Φοβούνται πλέον για την ζωή τους. Η γιαγιά Ειρήνη θα τους δείξει τον δρόμο. Να σηκωθούν να φύγουν. Και τελικά η Μαρίνα θα πάρει την Αργυρώ και θα εξαφανιστούν. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται. Θα βρεθούν στα Γιάννινα, και μετά από αρκετά χρόνια η Αργυρώ θα επιστρέψει στον τόπο της. Θα περάσει ο καιρός και τελικά θα δικαιωθούν. Θα έρθει η στιγμή που θα κάνουν την μεγάλη επιστροφή και θα ζήσουν ξανά στον τόπο τους. Αλλά ο Αστέρης θα είναι ακόμα εκεί για εκείνη;

Spoilers

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, έως και 26 Νοεμβρίου 2021

Spoilers

Καιρός: Πρόσκαιρη επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες