Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Κεραυνοβόλος έρωτας για την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη χτυπιέται συνεχώς από το ένα χτύπημα μετά το άλλο από τη μοίρα και σύντομα θα χάσει τον έλεγχο και δεν θα ξέρει πώς να χειριστεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω της. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν μαθαίνει ότι όλο το χωριό γνωρίζει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη και όχι του Σταύρου.

Την ίδια ώρα, ένας άντρας επιστρέφει από το παρελθόν και η Καλλιόπη σοκάρεται όταν τον βλέπει. Αυτός είναι ο πρώτος της έρωτας, πριν τον Βασίλη Σταματάκη και μένει άναυδη. Αυτός ο άνδρας την εγκατέλειψε σε μια εποχή που τον είχε περισσότερο ανάγκη και τώρα του ζητά εξηγήσεις και γιατί επέστρεψε στην Κρήτη. Προσπαθεί να την πείσει ότι την είχε πάντα στο μυαλό του και γύρισε στο χωριό γιατί υπάρχουν άλυτα ζητήματα.

Η Καλλιόπη παλεύει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που της έρχονται και νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο. Συγκλονίζεται όταν μαθαίνει ότι όλο το χωριό γνωρίζει την καταγωγή του Πετρή και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει αυτές τις νέες πληροφορίες. Την ίδια ώρα, ο άντρας από το παρελθόν της έχει επιστρέψει, και εκείνη σοκάρεται όταν τον βλέπει, είναι ο πρώτος έρωτας της ζωής της και γεμίζει συγκίνηση όταν τον ξαναβλέπει.

Ο ανδρας αυτος την εγκατέλειψε την ώρα που τον είχε περισσότερο ανάγκη και είναι θυμωμένος μαζί του που την άφησε. Θέλει να μάθει γιατί επέστρεψε στην Κρήτη και του ζητά εξηγήσεις. Ο Βασίλης προσπαθεί να την πείσει ότι την είχε πάντα στο μυαλό του, και ότι επέστρεψε στο χωριό γιατί υπάρχουν άλυτα ζητήματα. Η Καλλιόπη δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να τον εμπιστευτεί, αλλά είναι πρόθυμη να ακούσει τι έχει να του πει.

«Μπερδεμένο με χασίσια»: Το τραγούδι που ο Καζαντζίδης δεν είπε ποτέ παρά τις πιέσεις

Paige Spiranac: Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στην υφήλιο για το 2022 – φωτογραφία