Σασμός Spoiler: Ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν .. Ο μανώλης θα καταδώσει στην αστυνομία τον μαθιό;

Ο Μανόλης παίρνει τη μεγάλη απόφαση που αφορά τον Μαθιό. Θα ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του; Θα τον καταδώσει στην αστυνομία; Ή θα κρύψει βαθιά μέσα του το έγκλημα που είδε με τα ίδια του τα μάτια;

 

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής πλησιάζει. Το μεγάλο φινάλε έρχεται στην αγαπημένη σειρά και πολλοί χαρακτήρες θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Ο Μανόλης πρώτος και κύριος θα πρέπει τελικά να αποφασίσει εάν θα καρφώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και φοβάται ότι όλα θα τιναχτούν στον αέρα. Ύστερα από ένα τετ α τετ, ο Μαθιός ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στον Μανόλη. Τώρα ο νεαρός κρητικός πρέπει να πάρει την απόφαση εάν θα μιλήσει.

Ο Μανόλης βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα. Πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει. Δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία δύο ανθρώπων που αγαπά και εκτιμά. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Νικηφόρο και τη Βασιλική. Δε θέλει επίσης να γίνει η αιτία ο αδελφικός του φίλος να γίνει φονιάς.

Έτσι, ο Μανόλης παίρνει την απόφαση, ύστερα από πολλή σκέψη, να μην καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Μετά από αυτήν την επιλογή, δεν έχει παρά να κουβαλήσει αυτήν την γνώση μαζί του στον τάφο.

Ο Μαθιός ανακουφίζεται από αυτήν την απόφαση, αλλά ποτέ δε θα μείνει πραγματικά ήσυχος. Η σκέψη ότι κάποιος γνωρίζει ότι είναι ένοχος θα τον τυραννάει για πάντα! Το τέλος της αγαπημένης σειράς δε θα αργήσει να έρθει.

Θα αλλάξει τελευταία στιγμή γνώμη ο Μανόλης ή θα τηρήσει τη υπόσχεσή του στο Μαθιό ότι δε θα ομολογήσει; Η συνέχεια φαντάζει συναρπαστική!

Ναταλία Γερμανού: Η φώτο της παρουσιάστριας δείχνει το “άλλο” πρόσωπο και την αλλαγή στα 56 της!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κεραυνός εν αιθρία το θέμα της υγείας του Ιάκωβου