Σασμός spoiler: Η ζωή της Καλλιόπης αλλάζει και κλίνετε σε μοναστήρι

σασμος

Μία ακόμη ηρωίδα που σύντομα θα λυγίσει… Μετά την γιαγιά Ειρήνη, η οποία έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της με τα τελευταία γεγονότα, σειρά έχει η Καλλιόπη. Η Καλλιόπη θα βρει παρηγοριά σε μοναστήρι, μετά από ένα περιστατικό που θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, στη σειρά Σασμός.

 

Η ιστορία της Ανθούλας και του Μάρκου έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια. Ο Άγγελος συνεχίζει να αναζητά τον πατέρα του, με την γιαγιά Ειρήνη και την Καλλιόπη να πραγματοποιούν μία ανίερη συμμαχία: Κρατούν το στόμα τους κλειστό και το μυστικό αυτό καλά φυλαγμένο.

Μόνο που η ζωή δε τους τα φέρνει όπως θα ήθελαν. Η Καλλιόπη, σε μία βόλτα της σε στενά της Κρήτης, έρχεται αντιμέτωπη με ένα θέαμα που δε θα το ευχόταν ούτε στον εχθρό της. Ο γιος της φιλάει την κόρη των Βρουλάκηδων…

Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αντί για την Ανθούλα, τώρα είναι ο γιος της. Αρχίζει να σκέφτεται πως είναι καρμικό να μπλέκονται με τους Βρουλάκηδες. Ο πανικός την κυριεύει.

Είναι σε τέτοια σύγχυση που αρνείται να μιλήσει ακόμη και στον παπά Μιχάλη. Δεν είναι σε θέση να διαλύσει αυτή τη σχέση, να μιλήσει στον γιο της ή στην Μαρίνα. Είναι στα όρια της κρίσης… Τα βήματά της την οδηγούν σε ένα μέρος απομονωμένο. Εκεί θα ζητήσει στήριξη, παρηγοριά.

Η Καλλιόπη θα κλειστεί για λίγο καιρό σε μοναστήρι, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, θα είναι το μοναδικό μέρος, στο οποίο θα καταφέρει να σκεφτεί καθαρά, να ηρεμήσει. Στο μεταξύ, κανείς δε γνωρίζει πως εκείνη ξέρει τα πάντα…

Ανέκδοτο: Μια ξανθιά πάει στο super market …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Μπαίνουν 2 καουμπόηδες σε ένα σαλούν …! Τρελό γέλιο