Σασμός spoiler: Η Βασιλική κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή… όχι μόνο δεν πεθαίνει αλλά αλλάζει τα πάντα στη ζωή και την καθημερινότητα της

Ο συγγραφέας της σειράς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως:

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της.

Και με την ερμηνεία της αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί.

Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει. Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή».

Μέχρι λοιπόν να δούμε αν και πότε και πώς θα χάσει τη ζωή της, φέρνει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που μέχρι πρότινος είχε καταπιεσμένη! Τι σημαίνει αυτό;

Η Βασιλική στο νέο επεισόδιο θα τη δούμε να δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Η Βασιλική ψάχνει και βρίσκει δουλειά σε μια προσπάθεια να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Στο άκουσμα και μόνο πως η μάνα του ψάχνει δουλειά και τελικά τη βρίσκει καθώς ο Μαθιός τη στηρίζει, ο Νικηφόρος ξεσπά!

Ανέκδοτο: Ο Σκάσε και ο τρόπος …! Τρελό γέλιο

Ήλιος spoiler: Η εμμονή της Αθηνάς με τον Μανό θα την οδηγήσει στα άκρα