Σασμός spoiler: Η Σεμίνα έκανε κατάθεση ψυχής και κατέρρευσε ομολογώντας όλα όσα είδε τη μέρα του φονικού

Η κοπέλα έκανε κατάθεση ψυχής και κατέρρευσε ομολογώντας όλα όσα είδε τη μέρα του φονικού. Η αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε τι είδε, αλλά το μαρτύριο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται. Η Σεμίνα έχει ανέβει στο βήμα να καταθέσει, αλλά ο δικηγόρος της Μαρίνας τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

 

Ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων πιέζει τη Σεμίνα να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τώρα. Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα; Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός αυτής της μαρτυρίας; Τι πηγάζει από πίσω;

Η Σεμίνα ομολογεί ότι το είχε σκάσει από την Κρήτη γιατί την κυνηγούσαν κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι που εμπλέκονταν σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο δικηγόρος, όμως, δεν πείθεται από αυτήν την απάντηση και θέλει να μάθει τι την έκανε να επιστρέψει και να πει την αλήθεια.

Η Σεμίνα τονίζει ότι ένιωσε την ανάγκη να το βγάλει από μέσα της. Ωστόσο, ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων είναι αδίστακτος και δεν σκοπεύει να την αφήσει έτσι.

«Μόνο αυτός ήταν ο λόγος που εμφανιστήκατε τώρα να καταθέσετε; Δεν έχετε κάποιο άλλο κίνητρο για να έρθετε εδώ; Δεν πήρατε κάποιο αντάλλαγμα για αυτή την ξαφνική σας επιθυμία.

Δεν σας έταξαν κάτι;», σχολιάζει ο δικηγόρος κι η Σεμίνα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μην μπορώντας να μιλήσει! Τι θα κάνει η κοπέλα; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πυρκαγιά στη Λακωνία, σε δασική έκταση στη Βαρβίτσα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος εκμυστηρεύεται κάτι στην Χάιδω