Menu

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Η Νάντια μετακομίζει! Τι θα συμβεί μεταξύ με τα δύο αδέλφια στο ίδιο σπίτι;

Ο άπιστος αυτός άντρας, προσέγγισε την μητέρα της Νάντιας και σύναψε μαζί της παράνομο δεσμό. Όταν εκείνη έμεινε έγκυος, ο Στεφανής διέκοψε κάθε επικοινωνία και την απομάκρυνε από την Κρήτη. Η αλήθεια ήρθε στο φως και κανείς δε μπορεί να κρύβεται πια. Η Νάντια είναι η κόρη του Στεφανή Σταματάκη, του άντρα που φέρθηκε σκάρτα στην Βασιλική, καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Βασιλική, ακούγοντας τα φρικτά αυτά γεγονότα, σαστίζει. Η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή, άρα και αδελφή του Νικηφόρου, στη σειρά Σασμός. Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να την αγκαλιάσει σαν δικό της παιδί, παρά τον πόνο της. Η Νάντια δέχεται να μείνει σπίτι τους, καθώς μέσα της αισθάνεται την ανάγκη να ζήσει σε μία πραγματική οικογένεια. Η Βασιλική της ανακοινώνει πως είναι και δική της κόρη, από τη στιγμή που ο Στεφανής έκανε το λάθος να την παρατήσει.

Ο μόνος που στέκεται αμήχανα απέναντί της, είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει παγώσει από όλες αυτές τις απανωτές αποκαλύψεις. Η κοπέλα που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, είναι η αδελφή του και αυτό δεν αλλάζει.. Τι θα συμβεί μεταξύ τους και πως θα συνυπάρξουν τα δύο αδέλφια μέσα στο ίδιο σπίτι;

Exit mobile version