Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Η Κρυφή συμφωνία για το παιδί και το σχέδιο της Νάντιας!

Δύο οικογένειες καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας πίσω τις έχθρες. Ποια στάση θα κρατήσει η Καλλιόπη και πως θα την αντικρίσει η Μαρίνα; Μπορεί ο μικρός Πετρής να φέρει κοντά Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει την αλήθεια; Μία κρυφή συμφωνία με επίκεντρο τον μικρό Πετρή, μπορεί να σταθεί ικανή για να έρθει ο περιβόητος “Σασμός”. Απο την άλλη, στο επίκεντρο θα βρεθεί και ο Μαθιός με την Νάντια.

Η κοπέλα προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας και υποψιάζεται ότι αυτός είναι ο Μαθιός.

Τα χωράφια του Άγγελου θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος. Ο Αστέρης και ο Μαθιός, βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Αργυρώ δεν πρέπει να κρατήσει τα κτήματα του αδελφού της, γιατί τότε θα ξεσπάσει νέος, ισχυρότερος πόλεμος. Έτσι, τα δύο αδέλφια προσεγγίζουν την Αργυρώ και της ζητούν να κάνουν μία συμφωνία: Μόνο εάν τα κτήματα περάσουν στο όνομα του μικρού Πετρή, θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός!

Η Καλλιόπη δε θα μπορούσε να έβλαπτε ποτέ ένα παιδί. Επίσης, εάν πάρει το μωρό την περιουσία, τότε οι Σταματάκηδες θα “εξιλεωθούν” κατά κάποιον τρόπο για τη δολοφονία του Πετρή. Επομένως, θα έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη συμφωνούν με την πρόταση των δύο Σταματάκηδων. Θα πει η Καλλιόπη το μεγάλο ναι;

Έτσι, αναλαμβάνει δράση και βάζει μπρος ένα σχέδιο προκειμένου να μάθει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον Σταματάκη. Παρόλα αυτά, αυτό το σχέδιο θα πάρει περίεργη κι αμήχανη τροπή. Η Νάντια πηγαίνει διαρκώς στο σπίτι του Μαθιού και τον παρακολουθεί χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. Προσπαθεί να βρει νέους τρόπους να τον ελέγχει και να βλέπει την κάθε του κίνηση. Γρήγορα, όμως, ο Μαθιός αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως μία περίεργη απειλή τον πλησιάζει. Ύστερα απ’ όλα όσα έχουν γίνει, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ειδικά τώρα που ζει μαζί με τη γυναίκα του τη Βασιλική.

Η Νάντια, όμως, δεν σκοπεύει να αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει και προσπαθεί να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Κάθε μέρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον σκοπό της που δεν είναι άλλος από το να βρει την πραγματική της ταυτότητα.

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Παύλος και Αιμιλία παραδέχονται τα συναισθήματά τους

Μαύρο ρόδο spoiler: Μαθαίνει για το στοίχημα του Πέτρου