Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αλλάζει γνώμη και παραχωρεί τα κτήματα στον Άγγελο

Μετά από πολύ αγώνα που θα δώσει η οικογένεια της να την μεταπείσει, η Καλλιόπη στο τέλος θα κάνει την μεγάλη ανατροπή και θα παραχωρήσει τα κτήματά στον Βρουλάκη. Αυτή η λύση όπως φαίνεται είναι μονόδρομος για την σκληρή ηρωίδα καθώς θα διαπιστώσει από μόνη της πως τα περιθώρια γύρω της στενεύουν.

 

Κι όμως, η Καλλιόπη Σταματάκη, η αγαπημένη σε όλους μας Καπετάνισσά της σειράς Σασμός θα κάνει την ανατροπή, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Παρακολουθώντας τα τωρινά επεισόδια, βλέπουμε την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτήν και τον γιο της Αστέρη. Η αφορμή σε όλο αυτό είναι τα κτήματα τα οποία διεκδικεί με μανία ο Άγγελος.

Η σχέση της με τον γιο της, λόγω της κατάστασης είναι σε τεντωμένο σχοινί και αυτό πρέπει να σταματήσει αν θέλει να είναι ευτυχισμένη η οικογένεια της.

Λίγο ο παπά Μιχάλης που την στριμώχνει στην γωνία, λίγο η Βασιλική με την οποία όπως είδαμε ήρθαν σε ρήξη για το συγκεκριμένο θέμα, θα κάνουν την Καλλιόπη τελικά στην σειρά Σασμός να αλλάξει γνώμη με αποτέλεσμα να παραχωρήσει τα κτήματα στον Άγγελο Βρουλάκη.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η απόφαση του Ιάκωβου να φύγει τσακίζει τον Λυκούργο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή τελειώνει τον Ακύλα