Σασμός: Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφασή τους. Παρά τις αντιρρήσεις που έχει η γιαγιά Ειρήνη, μητέρα και κόρη ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά

Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφασή τους. Παρά τις αντιρρήσεις που έχει η γιαγιά Ειρήνη, μητέρα και κόρη ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να πετυχαίνει τον στόχο της.

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Σε μπελάδες η Καλλιόπη

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Η Μαρίνα ικετεύει την πεθερά της να την ακολουθήσει, όμως είναι μάταιο.

Η γιαγιά Ειρήνη δε θέλει να αφήσει τον τόπο της, το χώμα που έθαψε σύζυγο, γιο κι εγγονό. Θέλει να μείνει πίσω, να δείξει πως οι Βρουλάκηδες δε τρέπονται σε φυγή.

Με βαριά καρδιά, η Μαρίνα κ. Θέλει να αποδείξει σε αυτή τη γυναίκα πως δε τη φοβάται και πως δεν “λύγισε” από τις απειλές της!

Έτσι, λοιπόν, η γιαγιά Ειρήνη μένει πίσω και ετοιμάζει το δικό της χτύπημα στους Σταματάκηδες. Ο Άγγελος μένει στο πλευρό της και αποτελεί τη μοναδική της παρηγοριά. Η οργή της για τους Σταματάκηδες και ειδικά για την Καλλιόπη, αυξάνεται διαρκώς…

Σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η γιαγιά Ειρήνη, όμως, δε θα δείξει φόβο. Άλλωστε, δεν έχει τίποτε να χάσει πλέον.

Η εγγονή και η νύφη της έφυγαν μακριά, ο Πετρής και ο Μάρκος είναι νεκροί και μόνον ο Άγγελος είναι κοντά της και την φροντίζει. Σταδιακά, θα οδηγηθεί στο θάνατο, σκορπίζοντας ξανά τον θρήνο σε Μαρίνα και Αργυρώ.

Ήλιος spoiler: Οι αποκαλύψεις για το Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη… αποτέλεσμα θα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει δράση για την Μητέρα του!