Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, ο Σταύρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ διεκδικώντας την επιμέλεια του Πετρή. Κανένας δεν μπορεί πια να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσά τους και η Αργυρώ μέρα με την ημέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία. Ωστόσο, την τύχη του Πετρή παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Εξομολογείται στην Αργυρώ πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή και της αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν ήθελε να μαθευτεί τίποτα. Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Ωστόσο, τίποτα πια δεν μοιάζει ικανό να τους κρατήσει χώρια. Η Αργυρώ θα ρίξει τις όποιες άμυνες της έχουν απομείνει απέναντί του και οι συναντήσεις τους από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο συχνές.

ο Σταύρος έχει βάλει έναν ντέτεκτιβ να την παρακολουθεί και εκείνος εξασφαλίζει φωτογραφίες της Αργυρώς μαζί με τον Αστέρη. Ο άντρας παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την απιστία της, θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Παύλο. Στη συνέχεια, ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα την προειδοποιεί να προσέχει, καθώς με όσα συμβαίνουν είναι πιθανό να χάσει το παιδί της.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μυρτάλη τα χάνει όλα – Ο Αλέξης της γυρνάει την πλάτη

Αννίτα Πάνια: Θυμάσαι τον “πριόνι” Ανέβηκε στην πίστα και έγινε ΠΑΝΙΚΟΣ… Viral Βίντεο – Τρελό γέλιο