Σασμός spoiler: Η απόφαση της Αργυρώς που προκαλεί τεράστια έκπληξη στον Σταύρο

Η τραγωδία συνεχίζεται για την οικογένεια των Βρουλάκηδων, αφού εν τέλει ο Αστέρης δικαιώνεται και βγαίνει από τη φυλακή. Η οικογένεια και κυρίως η Αργυρώ τρέμει από θυμό και οργή. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο φονιάς του αδερφού της κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

Μετά τη δίκη του Αστέρη, η Αργυρώ αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα, κάτι που προκαλεί τεράστια έκπληξη στον Σταύρο. Η κοπέλα έχτισε μία νέα ζωή στην πόλη, αλλά τώρα δε θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει την Κρήτη.

Σασμός

Ο Σταύρος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στην Αργυρώ. Ταξίδεψε εσπευσμένα για να βρεθεί στο πλάι της και να τη στηρίξει. Η καρδιά του Σταματάκη ραγίζει για ακόμη μια φορά βλέποντας τη γυναίκα που αγαπά με άλλον άντρα.

Ζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη βεντέτα, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτόν. Τώρα μπορεί να είναι ελεύθερος, αλλά οι Ερινύες τον βασανίζουν ακόμη.

Μετά το τέλος της δίκης, ο Σταύρος θέλει να πάρει την Αργυρώ μακριά από την Κρήτη, αλλά εκείνη αρνείται. Δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της πίσω. Η ψυχή του Πετρή δεν δικαιώθηκε κι εκείνη δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη να ξαναφύγει.

Δεν μπορεί να αφήσει ξανά την γιαγιά Ειρήνη πίσω μόνη της, πόσο μάλλον τώρα, που η οικογένειά τους ζει ξανά από την αρχή την μεγάλη τραγωδία. Οι Βρουλάκηδες βάζουν στο στόχαστρο τη Σεμίνα.

Πώς μπόρεσε να τους προδώσει έτσι; Η Αργυρώ είναι οργισμένη και δεν μπορεί να τη συγχωρέσει. Θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Σταματάκη και να πάρει το αίμα της πίσω.

Τα βάσανα συνεχίζονται για την Αργυρώ, και το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι να επιστρέψει πάλι πίσω στα Γιάννενα. Ο Σταύρος προβληματίζεται και θέλει να σταθεί δίπλα στην γυναίκα που μπήκε στην καρδιά του. Θα μπορέσει τελικά να την πείσει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Νικολέττα Ράλλη: Απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη για το κόψιμο της εκπομπής της

Δήμητρα Ματσούκα: “Πλήρωσα για να μην μπει φωτογραφία σε περιοδικό”