Σασμός spoiler: Η αντίδραση του Μανώλη όταν μαθαίνει , ότι η Κλαίρη είναι τυφλή

σασμος μανωλης

Ο Μανώλης έχει φύγει από το χωριό, έχει ξεφύγει από όλα τα πράγματα του παρελθόντος που τον έχουν στοιχειώσει και συνεχίζουν να το κάνουν. Παρόλα αυτά, θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του. Μία τραγωδία δε θέλει να καθορίσει τη ζωή του.

Ένα πρόσωπο έρχεται που θα του αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία. Ο Μανώλης ερωτεύεται την Κλαίρη και γρήγορα θα ανακαλύψει ότι η συμφοιτήτριά του είναι τυφλή. Ποια είναι η αντίδρασή του;

 

Η Κλαίρη είναι ένα γλυκό πλάσμα, μία δυναμική προσωπικότητα, που έχει γοητεύσει τον Μανόλη τόσο με το ευγενικό της χαμόγελο, όσο και με τον ευγενικό της χαρακτήρα. Ωστόσο, η Κλαίρη είναι τυφλή κι ο Μανώλης δεν το έχει καταλάβει ακόμη. Αυτή η στιγμή δε θα αργήσει να έρθει και η αντίδρασή του θα εκπλήξει την κοπέλα.

Όταν η Κλαίρη σηκώνεται και ανοίγει το πτυσσόμενο μπαστούνι της, ο Μανώλης σοκάρεται όταν το βλέπει.

Η Κλαίρη αντιδράει έντονα και θεωρεί ότι ο συμφοιτητής της θα την παρατήσει, αφού τις περισσότερες φορές αυτή ήταν η αντίδραση των υπόλοιπων που είχε βγει.

Ο Μανώλης, όμως, την πιάνει από το χέρι και της προτείνει να πάνε μία βόλτα στη θάλασσα.

Το νεαρό ζευγάρι θα έρθει πολύ κοντά και η Κλαίρη θα κάνει τον Μανώλη να ξεχαστεί και να δει τη ζωή αλλιώς.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η μητέρα του Δημήτρη σκορπίζει τον τρόμο στην Αθηνά

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ και η Μαρίνα φεύγουν από την Κρήτη, με αποτέλεσμα η γιαγιά Ειρήνη να βυθίζεται στην θλίψη και πεθαίνει