Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Η ανατροπή του Παύλου και το μπουρλότο της Καλλιόπης!

Η Καπετάνισσα μόλις μαθαίνει ότι τα χωράφια του Άγγελου περάσανε στην κατοχή της Αργυρώς γίνεται πυρ και μανία. Απειλεί όποιον βρει μπροστά της ενώ είναι έξω φρενών και με τα παιδιά της που βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ από την άλλη, σε μεγάλο σοκ θα βρεθούν οι πάντες, μόλις ενημερωθούν πως ο Παύλος Βρουλάκης διεκδικεί τα χωράφια του συχωρεμένου του Άγγελου από την Αργυρώ, η οποία τα πήρε στην κατοχή της μετά το άνοιγμα της διαθήκης.

Ο Παύλος δεν έχει πραγματικό λόγο που θέλει να το κάνει αυτό. Ο μόνος λόγος είναι πως θέλει να φτάσει στα όρια της την Καπετάνισσα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πως μόλις το πληροφορηθεί αυτό θα ανεβάσει πίεση από τα νεύρα της. Η Καλλιόπη αδυνατεί να πιστέψει ότι τα χωράφια που μέχρι πρότινος ανήκαν σε αυτήν θα περάσουν σε εχθρικά χέρια. O μόνος άνθρωπος που θα ταχθεί στο πλευρό της Καλλιόπης είναι ο Νικηφόρος ο οποίος πνέει μένεα κατά των Βρουλάκηδων. Ο νεαρός ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Καλλιόπης κάτι που μπορεί να τον θέσει άθελά του σε μεγάλο κίνδυνο.
Η Αργυρώ όμως θα κάνει την ανατροπή και φυσικά δεν θα του τα παραχωρήσει τα κτήματα του αδικοχαμένου Άγγελου. Πως θα αντιδράσει ο Παύλος μόλις το μάθει αυτό; Θα ξεσπάσει ένας εσωτερικός πόλεμος μέσα στην οικογένεια; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η απόφαση του Παύλου που αφορά τα χωράφια του Άγγελου, θα αναστατώσει τους πάντες και τους Βρουλάκηδες αλλά και τους Σταματάκηδες, οι οποίοι τα είχαν δικά τους μέχρι πριν συμβούν όλα όσα συνέβησαν.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης προαισθάνονται ότι κάτι κακό θα συμβεί και συζητούν το πώς θα αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Ο Αστέρης κάνει για ακόμα μια φορά την ανατροπη, καρφώνοντας την ίδια του την μητέρα, Καλλιόπη, στην Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα στον Φραγκιαδάκη με σκοπό να προλάβει το κακό που βλέπει πως έρχεται και αφορά φυσικά την έχθρα των δυο οικογενειών. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα προλάβουν τη μητέρα τους τη Καλλιόπη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη με τη βοήθεια του Νικηφόρου θα φέρει εις πέρας το καταστροφικό σχέδιο της. Ποιο είναι αυτό; Βάζει φωτιά στα κτήματα της Αργυρώς και τα κάνει όλα στάχτη.

Άγρια Γη spoiler: Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Είναι αδέρφια και δεν το γνωρίζουν!