Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Επιτέλους ανοίγει ανοίγει τον φάκελο με το τεστ DNA

Ο γιος της Βασιλικής έχει αποδειχθεί ισχυρογνώμων, αδιάφορος για τα αισθήματα των άλλων – το φλερτ του με τη Νάντια έχει πληγώσει κατάκαρδα τον Μανόλη- και επικίνδυνα παρορμητικός. Το μοναδικό ελαφρυντικό που του αναγνωρίζουν οι δημιουργοί της σειράς είναι ότι ως έφηβος έχει δεχτεί πολλά πλήγματα τα οποία δεν έχει ξεπεράσει.

Η αποκάλυψη της σχέσης της μητέρας του με τον Μαθιό ήταν ένα ακόμα σοκ που δυσκολεύτηκε να αφομοιώσει. Η υποψία ότι ενδέχεται να μην είναι γιος του Στεφανή τον έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα έως εκείνη τη στιγμή και η ανάγκη του να μάθει την αλήθεια έγινε ακατανίκητη.

Όμως, όταν πήρε στα χέρια τα αποτελέσματα, ο Νικηφόρος άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις. Η ζωή ωστόσο τα έφερε αλλιώς. Η σχέση του με τον Μαθιό έγινε ακόμα πιο στενή και, παρά τις διαφωνίες τους -τα πάρε δώσε με τον Ευθύμη ήταν αφορμή να δοκιμαστεί η οικογενειακή ειρήνη-, ο Νικηφόρος άρχισε να αναζητά όλο και περισσότερο καθοδήγηση από τον πατριό του. Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η Νάντια στη προσπάθειά της να βρει τον πατέρα της και να δικαιώσει τη μνήμη της μάνας της, θα ξυπνήσει παλιούς δαίμονες. Μετά από τον πανικό που θα προκληθεί όταν θα «κατηγορήσει» τον Μαθιό ότι αυτός είναι ο πατέρας της, η αλήθεια θα λάμψει. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή θα σοκάρει τον Νικηφόρο. Θα νιώσει προδομένος και ένοχος για την στάση του απέναντι στη Βασιλική η οποία προστάτευε τον γιο της από την πραγματικότητα που βίωνε καθημερινά. Ο Νικηφόρος θα αποφασίσει να ανοίξει τον περίφημο φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας και η χαρά του όταν θα ανακαλύψει ότι είναι 100% γιος του Μαθιού θα είναι απερίγραπτη.

Σοφία Αλιμπέρτη: Πιο ξανθιά από ποτέ, διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της – φωτογραφία

Η Αγγελική Ηλιάδη και τα πέη: Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος… μορίου για την τραγουδίστρια