Σασμός spoiler: Ένα λάθος είναι αρκετό για να πιαστούν ο Βαγγέλης – Σταύρος στα χέρια

Τα δύο αδέλφια θα έχουν μία άσχημη σύγκρουση, η οποία θα έχει ολέθριες συνέπειες και για τους δύο. Ο εθισμός του Βαγγέλη είναι τεράστιος. Ο ίδιος έχει μπλέξει άσχημα με τον υπόκοσμου του τζόγου, με αποτέλεσμα να χρωστάει παντού. Ο Σταύρος προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την μικρή τους επιχείρηση, θέλοντας να βοηθήσει τον αδελφό του να επανέλθει στο σωστό δρόμο.

Σασμός Ένα λάθος είναι αρκετό για να πιαστούν ο Βαγγέλης – Σταύρος στα χέρια

Ο Βαγγέλης, όμως, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, στη σειρά Σασμός.

Ύστερα από μία παράνομη αγοραπωλησία, όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Η μικρή επιχείρηση θα κινδυνεύσει να χαθεί, ενώ τα αδέλφια θα μπουν σε τεράστιο κίνδυνο. Αυτό θα βγάλει εκτός ορίων τον Σταύρο.

Θα γίνει έξω φρενών, θα τσακωθεί άσχημα με τον αδελφό του, θα τον αποκαλέσει ανεύθυνο. Ο Βαγγέλης, μη μπορώντας να σηκώσει στις πλάτες του αυτό το βάρος, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Ο Σταύρος τον σώζει την τελευταία στιγμή, το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Βαγγέλης ανοίγει τα μάτια του και υπόσχεται πως μετά από αυτό το σκηνικό θα αλλάξει. Θα τηρήσει την υπόσχεσή του;

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν. Η Αργυρώ θα σταθεί στο πλευρό του Σταύρου, δίνοντάς του δύναμη για τη συνέχεια. Εκείνος, όμως, έχει φτάσει στα όριά του. Γαντζώνεται από το ενδιαφέρον της Αργυρώς και δένεται όλο και περισσότερο μαζί της.

Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχει το ταψί σας για τέλειο μαγείρεμα

Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο Αμερικάνος! Τι ξέρει για τον Στεφανή;