Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Τάσος… Δύσκολες ώρες έρχονται για την οικογένεια της Στέλλας.

Η Στέλλα και η Σοφία ενημερώνονται τηλεφωνικά για το συμβάν αυτό. Ο Τάσος έτρεχε στο δρόμο και δεν έβλεπε μπροστά του, με αποτέλεσμα το αμάξι του να ξεφεύγει από τον έλεγχό του. Δύσκολες ώρες έρχονται για την οικογένεια της Στέλλας. Ο Τάσος θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο θα σκορπίσει τον τρόμο. Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή και η οικογένεια βρίσκεται σε τεράστιο πανικό.

Μητέρα και κόρη τρέχουν στο νοσοκομείο, πανικόβλητες. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως ο Τάσος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου, με αποτέλεσμα η ζωή του να κινδυνεύει. Για καλή του τύχη, θα καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του, γλιτώνοντας έτσι τα χειρότερα. Οι γιατροί θα καθησυχάσουν την Στέλλα και την Σοφία, λέγοντας πως είναι πολύ δυνατός και πως θα τα καταφέρει.

Τα νέα φτάνουν στην Άνω Ποριά και σοκάρουν. Οι Σταματάκηδες λυπούνται για την Στέλλα. Το ίδιο αισθάνεται και η Αργυρώ, καθώς οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά με την υπόθεση του μικρού Πετρή και της κηδεμονίας του.

Τζόαν Κόλινς: Ποζάρει 89 ετών, με λεοπάρ μαγιό την ημέρα των Χριστουγέννων και ο χρόνος εξαφανίζεται – φωτογραφία

Σοφία Αλιμπέρτη: Πιο ξανθιά από ποτέ, διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της – φωτογραφία