Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Αστέρης και Βαγγέλης πιάνονται στα χέρια – Πως θα αντιδράσει ο Σταύρος;

Εκτός ελέγχου θα βγει ο Βαγγέλης με τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Οι δυο άντρες θα πιαστούν στα χέρια, με την σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα. Ο Βαγγέλης επισκέπτεται την Κρήτη, θέλοντας να συμπαρασταθεί στον αδελφό του. Βέβαια, αγνοεί το γεγονός πως θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος με τους Σταματάκηδες..

Ο Βαγγέλης παρακολουθεί άφωνος τις εξελίξεις. Δεν αντέχει να βλέπει τον μικρό του αδελφό σε αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, μόνο αυτόν έχει στη ζωή του, κανέναν άλλον. Έτσι, υπόσχεται στον Σταύρο πως θα τον βοηθήσει να σώσει τον γάμο του.

Ο Σταύρος αυτό δεν το καταλαβαίνει. Βλέποντας την Αργυρώ με τον Αστέρη, θεωρεί πως η γυναίκα του τον πρόδωσε! Ο Βαγγέλης, σίγουρος πως ο Αστέρης ευθύνεται για όλα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, στη σειρά Σασμός.

Οι δυο τους παρακολουθούν τις κινήσεις της Αργυρώς. Εκείνη, συνεχίζει να βρίσκεται “τυχαία” με τον Αστέρη. Η διαθήκη του Άγγελου έχει ανοίξει και οι δυο τους πρέπει να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τα κτήματα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Την ίδια μέρα, ο Βαγγέλης στήνει παγίδα στον Αστέρη. Τον βουτάει στη μέση του δρόμου και του φωνάζει να μείνει μακριά από την Αργυρώ, ειδάλλως θα τον σκοτώσει! Του ζητάει τα ρέστα για τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να μένει άναυδος.

Οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια. Ποια στάση θα κρατήσει ο Σταύρος;

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Μάνος και Σωκράτης μαλώνουν άγρια – Ο λόγος;

Μόδα 2022: Οι σωστές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ως και 10 χρόνια νεότερη.