Σασμός spoiler: Αστέρης και Σταύρος συναντιούνται για πρώτη φορά!

Ο Αστέρης, θα έχει ήδη ανακαλύψει τη νέα οικογένεια της Αργυρώς. Το ταξίδι του στα Γιάννενα θα είναι αρκετό για να τον κάνει να επιστρέψει στο νησί, διαλυμένος. Η γυναίκα της ζωής του παντρεύτηκε κι έκανε παιδί με άλλον…

 

Η μεγάλη στιγμή δεν αργεί να έρθει. Ο Αστέρης και ο Σταύρος αναμένεται να συναντηθούν από κοντά, ανταλλάζοντας άγριες ματιές, στη σειρά Σασμός. Οι δύο άντρες που αγάπησαν παράφορα την Αργυρώ, θα σταθούν απέναντι για πρώτη φορά.

Η εικόνα να τους βλέπει μαζί από μακριά, θα τον τσακίσει. Η Μαρίνα, φρουρός απέναντι στην κόρη της, θα σταθεί απέναντί του, απαγορεύοντάς του να την ενοχλήσει ξανά. Σύντομα, ο Αστέρης και ο Σταύρος θα συναντηθούν, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη, στη σειρά Σασμός.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τον χαρακτήρα του Σταύρου, αλλά και για τις ανατροπές που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σχετικά με την κορυφαία αυτή συνάντηση, ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Χωρίς να έχω διαβάσει σχετικό σενάριο, πιστεύω θα έχει και μάλιστα με πολύ αναπάντεχο τρόπο. Δε θα μου φαινόταν περίεργο να συναντηθούν και να έχουν μια επαφή περίεργη…”.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει εξιλέωση … η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει

Ανέκδοτο: Ένας παντρεμένος είχε αγανακτήσει γιατί η γυναίκα του δεν τον άφηνε …! Τρελό γέλιο