Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Αστέρης και Μαθιός προσεγγίζουν την Αργυρώ και της προτείνουν συμφωνία

Ποια στάση θα κρατήσει η Καλλιόπη και πως θα την αντικρίσει η Μαρίνα; Μπορεί ο μικρός Πετρής να φέρει κοντά Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει την αλήθεια;

Μία κρυφή συμφωνία με επίκεντρο τον μικρό Πετρή, μπορεί να σταθεί ικανή για να έρθει ο περιβόητος “Σασμός”. Δύο οικογένειες καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας πίσω τις έχθρες.

Τα χωράφια του Άγγελου θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος. Ο Αστέρης και ο Μαθιός, βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Αργυρώ δεν πρέπει να κρατήσει τα κτήματα του αδελφού της, γιατί τότε θα ξεσπάσει νέος, ισχυρότερος πόλεμος.

Έτσι, τα δύο αδέλφια προσεγγίζουν την Αργυρώ και της ζητούν να κάνουν μία συμφωνία: Μόνο εάν τα κτήματα περάσουν στο όνομα του μικρού Πετρή, θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός!

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη συμφωνούν με την πρόταση των δύο Σταματάκηδων. Θα πει η Καλλιόπη το μεγάλο ναι;

Η Καλλιόπη δε θα μπορούσε να έβλαπτε ποτέ ένα παιδί. Επίσης, εάν πάρει το μωρό την περιουσία, τότε οι Σταματάκηδες θα “εξιλεωθούν” κατά κάποιον τρόπο για τη δολοφονία του Πετρή. Επομένως, θα έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Γιώργος Μαρίνος: Ρημάζει το σπίτι του … στο σφυρί η πολυτελής βίλα του – φωτογραφία

Βάνα Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Χάρηκα που τον συνάντησα» τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός – Δείτε το βίντεο