Σασμός spoiler: Βγαίνουν τα μαχαίρια, ο Μαθιός απειλεί τον Αστέρη

Σασμός Spoiler

Ο Μαθιός το πάει σε άλλο επίπεδο στη σειρά Σασμός κι απειλεί ακόμα τον ίδιο του τον αδελφό. Ο Αστέρης βγαίνει έξω από τα ρούχα του κι έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον αδερφό του. Βγαίνουν τα μαχαίρια κι ένας εμφύλιος βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεσπάσει. Όλα αυτά για την Αργυρώ και τον έρωτα της με τον Αστέρη.

Όταν ο Αστέρης πηγαίνει στη δουλειά συναντάει τον Μαθιό, ο οποίος φαίνεται πολύ επιθετικός απέναντί του. Ο λόγος φυσικά γιατί έφερε την Αργυρώ στο αλουμινάδικο, με τον Μαθιό να του κάνει ένα ολόκληρο κήρυγμα. «Καλά, τίποτα δεν ντράπηκες», θα του πει. Ο Αστέρης, όμως, πλέον δεν ενδιαφέρεται. Ζει τον έρωτά του και δεν τον νοιάζει ποιος θα τον δει και πού.

Ο Μαθιός όμως διαφωνεί με όσα κάνει ο Αστέρης στη σειρά Σασμός. Εξαπολύει τις απειλές του χωρίς σταματημό. «Άμα ξαναπατήσει το πόδι της εδώ μέσα θα της το κόψω», του λέει με αυστηρό ύφος. Ο Αστέρης δεν μασάει και του αντεπιτίθεται. «Τρίχα δε θα της πειράξεις και μην με απειλείς εμένα, αν θες να τα πάμε καλά».

«Σταμάτα να μου φέρεσαι σα να είμαι εγκληματίας. Αγάπησα, δεν σκότωσα», τονίζει, αλλά πού να ήξερε ότι ο άνθρωπος που κοιτάει απέναντί του είναι δολοφόνος! Παρόλα αυτά, η άμυνα του Αστέρη συνεχίζεται όταν αναφέρεται στη συζήτηση η μητέρα τους, η Καλλιόπη.

«Δεν τη φοβάμαι τη μάνα, αλλά ούτε και σένα. Άμα θες τράβα πες της το, δε με νοιάζει βαρέθηκα. Δεν μπορώ να ζω με τον αδερφό μου, να με εκβιάζει κάθε τρεις και λίγο», θα πει ο Αστέρης κι ο Μαθιός θα ηρεμήσει, στη σειρά Σασμός.

sports

Στίβος: Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (8-12-2021)

news

Αλλάζει το Gmail: Επιτρέπει πλέον φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις!