Σασμός spoiler: Ο Αντώνης και η Μαρίνα θα σταθούν απέναντι, από εραστές εχθροί

Κι όμως, η μοίρα θα παίξει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για δύο πρωταγωνιστές. Δύο πρόσωπα πολύ αγαπημένα, θα κληθούν να δώσουν τον δικό τους αγώνα μπροστά στα τελευταία ανατριχιαστικά γεγονότα.

 

Ο Πετρής κατηγορείται ξανά για τον φόνο του Στεφανή. Αποδεικνύεται πως το άλλοθι του ήταν ψεύτικο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη φυλακή ή τον θάνατο. Αυτός που τον καταδικάζει είναι ο Αντώνης, παρά τις ικεσίες της Μαρίνας.

Το ζευγάρι, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφασίζει να ρίξει αυλαία σε αυτή τη σχέση που τόσο δύσκολα διατηρήθηκε στο χρόνο. Τα εμπόδια, πλέον, είναι ακόμη πιο δύσκολα και ο πόνος είναι αφόρητος.

Η Μαρίνα δε μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης της γύρισε την πλάτη, στη σειρά Σασμός. Αντίστοιχα, εκείνος δε μπορεί να της αποδείξει πως τα κάνει όλα επειδή πρέπει! Πρέπει να αποδώσει την δικαιοσύνη, πρέπει να καταδικάσει τον ένοχο, ακόμη κι αν αυτός είναι ο γιος της αγαπημένης του.

Οι δυο τους, όχι απλώς διχάζονται, αλλά γίνονται -μάλιστα- δύο θανάσιμοι εχθροί. Ειδικά μετά τον θάνατο του Πετρή Βρουλάκη από σφαίρα του Αστέρη, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Η Μαρίνα θα σιχαθεί τον Αντώνη, θα τον μισήσει για το λάθος που έκανε να κατηγορήσει τον γιο της.

Όταν ο Αντώνης μάθει πως ο Πέτρος ήταν αθώος, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Οι τύψεις θα τον πνίγουν κάθε μέρα.

Καμία συγγνώμη δε θα είναι αρκετή. Η μοίρα θα δώσει ένα πολύ σκληρό χτύπημα στους δύο πρωταγωνιστές. Θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους το κακό που τους βρήκε, κάνοντας μία νέα αρχή;

Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα … Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι.

Big Brother: Ποιός είναι ο γνωστός παίκτης του Big Brother που βάζει περούκα και στήθη