Σασμός spoiler: Αντώνης και Μαρίνα κάνουν το επόμενο βήμα!

Γενικά από δω και στο εξής το χωριό της Άνω Ποριάς μόνο τέτοιες ειδήσεις θα ακούει. Μαθιός και Βασιλική ορίζουν ημερομηνίες γάμου και όλο το χωριό ετοιμάζεται για μεγάλο γλέντι. Όμως, δεν θα είναι ο μοναδικός γάμος από ότι φαίνεται καθώς ακόμα ένα ζευγάρι θα κάνει το βήμα και θα προχωρήσει σε άλλο επίπεδο την σχέση του.

 

Κι όμως η Μαρίνα θα πει το μεγάλο ναι στον Αντώνη πολύ σύντομα στην σειρά Σασμός! Το πιο αγαπητό ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού θα κάνει τελικά το μεγάλο βήμα και θα επισημοποιήσει την σχέση του. Ποιοι θα συμβάλλουν όμως, για να γίνει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός;

Ο λόγος φυσικά για την Μαρίνα και τον Αντώνη. Ο μεγάλος αυτός έρωτας όπως φαίνεται θα επισημοποιηθεί πολύ σύντομα στον Σασμό και μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν θα έχουμε δυο γάμους.

Σε αυτό φυσικά θα συμβάλλουν πολλοί για να γίνει καθώς η Μαρίνα θα δυσκολευτεί αρκετά να πει το μεγάλο ναι. Ποιοι θα την πείσουν; Η αγαπημένη σε όλους μας παπαδιά φυσικά που είναι και η καλύτερή της φίλη.

Η αγαπημένη Κατερίνα μαζί με την γιαγιά Ειρήνη θα ασκήσουν τεράστια πίεση στην Μαρίνα να πει το μεγάλο ναι στον Αντώνη με σκοπό να κάνουν το επόμενο βήμα οι δυο τους.

Οι δυο γυναίκες θα τα καταφέρουν και η Μαρίνα θα πει στον Αντώνη αυτό που περίμενε χρόνια να ακούσει στην σειρά Σασμός. Το αγαπημένο ζευγάρι, θα επισημοποιήσει την σχέση του φέρνοντας μεγάλη χαρά σε όλους όσους τους αγαπούν.

Σασμός spoiler: Ο Αντώνης είναι ένα βήμα πριν βρει τον δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αντιγόνη και Φανή συναντιούνται μετά από χρόνια!