Σασμός spoiler: Άναυδη η Μαρίνα – Η Αργυρώ εγκαταλείπει το σπίτι της οριστικά

Σασμός Spoiler: Άναυδη την Μαρίνα - Η Αργυρώ εγκαταλείπει το σπίτι της οριστικά

Μία εξέλιξη που θα αφήσει άναυδη την Μαρίνα και θα φέρει μεγάλη σύγχυση στους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ σκέφτεται να φύγει μακριά από την Κρήτη στη σειρά Σασμός, ξεκινώντας μία νέα ζωή.

Η επιστροφή της στο νησί δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο και κατέστρεψε τις ζωές πολλών. Η Στέλλα προσπαθεί να ξεπεράσει το μεγάλο σοκ, ενώ η Μαρίνα στέκεται φρουρός στην πόρτα.

Ο Αστέρης υποφέρει. Το ζευγάρι χωρίζει, με την Αργυρώ να παίρνει μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση: Να εγκαταλείψει ξανά το σπίτι της, φεύγοντας μακριά από όλους και όλα…

Ο Πέτρος μαθαίνει για την Αργυρώ και τον Αστέρη, με αποτέλεσμα να ξεσπάει ένας τεράστιος καυγάς. Η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει, ζητώντας αλλού καταφύγιο.

Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, είναι, όμως, μάταιο. Ο Πέτρος δεν κάνει πίσω. Είναι εξοργισμένος με την αδελφή του και αρνείται να δει καθαρά, παρόλο που του μιλάει και ο Αστέρης.

Η Αργυρώ σκέφτεται να φύγει από την Κρήτη, με τον Αστέρη να της προτείνει τη φυγή τους, στη σειρά Σασμός. Της ζητάει να τα μαζέψουν όλα και να πάνε να ζήσουν στην Αθήνα, εκεί όπου δε τους ξέρει κανείς. Μόνο έτσι θα δώσουν πνοή στον έρωτά τους.

Δεν μπορούν να μένουν άλλο χωριστά. Η Αθηνά φαντάζει ως η πιο δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί ποτέ.

Εκεί, κανείς δε θα τους ενοχλήσει ξανά… Πώς, όμως, θα αντιδράσει η Μαρίνα στο άκουσμα αυτής της είδησης;

Spoilers

Διονύσης Μακρής: Το DreamShow, ο θάνατος του πατέρα του, η κατάθλιψη, τα κιλά, και η εξομολόγηση

Spoilers

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα 28 και 29 Οκτωβρίου 2021