Σασμός spoiler: Η Αργυρώ θέλει να εκδικηθεί τον Αστέρη

Μητέρα και κόρη σπαράζουν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Η Αργυρώ ξεσπάει στην Μαρίνα, τονίζοντας πως εάν δεν είχε γνωρίσει τον Αστέρη, ο Πέτρος θα ζούσε στη σειρά Σασμός. Μέσα της υποφέρει για τον άδικο χαμό του αδελφού της, αισθάνεται ένα τεράστιο κενό.

Η Μαρίνα προσπαθεί να την παρηγορήσει. Της αναφέρει πως δεν πέθανε εξαιτίας της ο αδελφός της, αλλά εξαιτίας των Σταματάκηδων. Από τη στιγμή που άνοιξε ξανά η βεντέτα με τον φόνο του Στεφανή, ήταν αναμενόμενο να πραγματοποιηθεί νέα επίθεση εναντίον τους.

«Οι Σταματάκηδες θεωρούσαν τον Πετρή ένοχο για τον φόνο του Στεφανή. Για αυτό τον χτύπησαν».

Η Αργυρώ δεν ακούει λέξη. Καταριέται την ώρα και τη στιγμή που γνώρισε τον Αστέρη, που έμπλεξε με τους Σταματάκηδες, που ξεκίνησε έναν πόλεμο ατέρμονο, για να είναι στο πλευρό του “εχθρού” της. Το ψεύτικο άλλοθι τριγυρνάει στο μυαλό της.

Καθώς ήταν δική της ιδέα, κατηγορεί τον εαυτό της πως εκείνη το προκάλεσε όλο. Η Μαρίνα επιμένει να την καθησυχάζει, τονίζοντας στην Αργυρώ πως ο Πέτρος δεν έφυγε, πως είναι κοντά τους, στη σειρά Σασμός.

Το μίσος της Αργυρώς φουντώνει όλο και περισσότερο για τον Αστέρη. Τον σιχαίνεται, δε θέλει να τον δει μπροστά της. Θέλει να τον εκδικηθεί, να τον κάνει να πονέσει, να τον χτυπήσει εκεί που πονάει. Ο Αστέρης παραμένει στη σπηλιά του, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κανείς δεν πρόκειται να τον πιστέψει…

Survivor 25/01 spoiler: Ποιος κερδίζει το Sports Game;

Spoilers

Υπουργείο Εργασίας: Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι το διήμερο της κακοκαιρίας