Σασμός Spoiler 2ος Κύκλος: Ανακαλύπτει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις στη ζωή τής οικογένειάς της, με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Η Αργυρώ την ευχαριστεί για την καλοσύνη της και την υποστήριξή της, όμως δεν διστάζει να της πει ότι πραγματικά φοβάται για το τι θα γίνει η μητέρα της αν όντως ο Αντώνης δεν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σασμός Spoiler: Ανακαλύπτει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Τα ίδια λόγια χρησιμοποιεί και ο Αστέρης με τη σειρά του. Παρόλο που πριν λίγες ημέρες η Αργυρώ του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν για λίγο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα στις οικογένειές τους, εκείνος συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και ταπεινότητα στη ζωή της αφού ξέρει πως και μόνο η παρουσία του την κάνει να αισθάνεται καλά.

Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μια πρόταση που θα τη βάλει σε σκέψεις. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, πηγαίνει στο μέρος όπου είχε θάψει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή και αυτό λείπει.

Κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει, ενώ θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ποιος από το περιβάλλον του θα μπορούσε να σκάψει σε εκείνο το σημείο για να βρει τα πειστήρια του φόνου.

«Ηρέμησε γιε μου και τίποτα κακό δεν θα συμβεί», του λέει η Καλλιόπη, αλλά εκείνος φοβάται μήπως πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται ο άντρας που εδώ και καιρό προσπαθεί να τον καταστρέψει με κάθε τρόπο, δηλαδή ο Ευθύμης Φαρμάκης.

«Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος πού είχες κρύψει το όπλο. Κανείς δεν ξέρει πέρα από εμάς. Είμαι σίγουρη πως αυτός που το βρήκε, το βρήκε τυχαία και δεν ξέρει καν ποιος το είχε στην κατοχή του», του εξηγεί, όμως το μυαλό εκείνου κάνει χίλιες σκέψεις.

Ξέρει πως αν έχει τύχει να πέσει στα χέρια του Ευθύμη το μοιραίο όπλο, τότε όλα θα γίνουν γνωστά και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Προς το παρόν αναλαμβάνει δράση με την Καλλιόπη.

Αγνώριστη 22 χρόνια μετά: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ουκρανή Νατάσα από την σειρά “Βότκα Πορτοκάλι”

Σπαρακτικό: 40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της – Όταν είδε ποιος εμφανίστηκε στο γάμο «κέρωσε»