Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από το Μαθιό, κι αυτή η πράξη θα σημάνει την αρχή του τέλους

Λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο, ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού φοβάται μην αποκαλυφθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή. Έχει μάθει ότι ο Μανόλης κι η Κλαίρη γνωρίζουν για το θανατικό και τρέμει στην ιδέα μην το αποκαλύψουν και ο γάμος του με τη Βασιλική τιναχτεί στον αέρα.

Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από το Μαθιό, κι αυτή η πράξη θα σημάνει την αρχή του τέλους. Τι προκάλεσε την οργή του Μαθιού;

Έτσι, βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεσπάσει, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο. Εξοργισμένος για την αγορά του κτήματος και πεπεισμένος ότι εκείνος ευθύνεται για την πτώση των Σταματάκηδων.

Ο Μαθιός είναι έξω φρενών και πιστεύει ότι ο Άγγελος φταίει που έχασε τη μισή του περιουσία. Με όση οργή και μίσος έχει μέσα του πηγαίνει στον Άγγελο και δίχως δεύτερη σκέψη τον σαπίζει στο ξύλο. Ο Άγγελος μην μπορώντας να αντιδράσει καταφέρνει να το σκάσει. Ύστερα από αυτό το περιστατικό πηγαίνει κατευθείαν στην Καλλιόπη και απειλεί ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της να καταστραφεί. Η καρδιά της γεμίζει ακόμη περισσότερο μίσος και σε μία στιγμή παραφροσύνης πηγαίνει στο ιατρείο και του επιτίθεται με νυστέρι μαχαιρώνοντάς τον στα πλευρά.

Ο Άγγελος το σκάει, αλλά τη χαριστική βολή θα του δώσει ο Κώστας, ο οποίος μισεί τον γιατρό επειδή του “έκλεψε” την Άσπα. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν μάθει ότι η μητέρα του ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου; Το τέλος έρχεται!

Κόνι Μεταξά: Δεν θέλει παιδιά στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, δείτε τον λόγο!

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν εμφανίστηκε γuμνή στην κάμερα και αναστάτωσε τους τηλεθεατές