Σασμός spoiler: Αυτά τα ζευγάρια παντρεύονται!

Όπως είναι ήδη γνωστό, Μαθιός και Βασιλική πολύ σύντομα θα κάνουν το βήμα και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού μετά από πολλά χρόνια έρωτα θα επισφραγίσει την ευτυχία του με έναν γάμο που θα γεμίσει λίγο χαρά τα σπίτια τους.

Μπορεί τα προβλήματα και τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους να ήταν πολλά, αλλά ο έρωτας στο τέλος πάντα νικάει. Έτσι Μαθιός και Βασιλική, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια θα ορίσουν ημερομηνίες γάμου. Πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι στο οικογενειακό τους περιβάλλον; Θα χαρούν με αυτή τους την απόφαση ή όχι;

Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη την φετινή τηλεοπτική χρονιά από το κοινό πλησιάζει! Ο Σασμός στις 5 Ιουλίου ολοκληρώνεται για φέτος και τα τελευταία επεισόδια αναμένονται συγκλονιστικά.

Εκτός από τους φόνους που θα δούμε, το φινάλε του πρώτου κύκλου θα έχει και δυο χαρμόσυνα γεγονότα που θα χαροποιήσουν τους τηλεθεατές καθώς θα δούμε δυο γάμους. Ποια ζευγάρια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο δεύτερος γάμος που θα δούμε είναι αυτός της Μαρίνας και του Αντώνη. Ο έρωτας τους μεγάλος αλλά οι δυσκολίες και τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν δεν τους επέτρεψαν να χαρούν και να είναι μαζί.

Οι δυο τους όμως τα καταφέραν! Η Μαρίνα θα πει επιτέλους το μεγάλο ναι στον Αντώνη και οι δυο τους θα επισημοποιήσουν την σχέση τους στην σειρά Σασμός. Ο Αντώνης τελικά τα κατάφερε και έπεισε την αγαπημένη του να συνεχίζουν μαζί την ζωή τους, έχοντας ο ένας τον άλλον δίπλα του.

Ο Μαθιός μαζί με την Βασιλική και ο Αντώνης μαζί με την Μαρίνα, είναι τα δυο ζευγάρια που θα παντρευτούν μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου δίνοντας χαρά στους φανατικούς τηλεθεατές!

Ζώδια: Τα 3 πιο «καυτά» και τα 3 πιο… άνοστα ζώδια

Karezza: Η τεχνική στο σεξ που προϋποθέτει οικειότητα και εμπιστοσύνη