Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Βασιλική και Μαθιός θα έχουν αιματηρό τέλος

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Βασιλική και Μαθιός θα έχουν αιματηρό τέλος.
Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά Σασμός αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή του να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες.Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους.

Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Τι γίνεται όμως με τον Αντώνη και την Μαρίνα; Στην αρχή οι σεναριογράφοι ήθελαν τον Δημήτρη Ήμελλο να πεθαίνει, αλλά μετά από το σπόιλερ του περιοδικούTV24 αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο.

Τελικά… Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη, όμως θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δε θα θυμάται καν την Μαρίνα.

Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πάντα! Ο αστυνόμος θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του όπως θα δούμε και στην τρίτη σεζόν!

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος και αδυνατισμένος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σοφία Βεργκάρα: Η γυμνή φωτογραφία κάτω από τα σκεπάσματα αλά Μέριλιν Μονρόε