Σασμός spoiler: Παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα σε Σεμίνα και Διονύση

Σασμός: Παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα σε Σεμίνα και Διονύση

Η Εριέτα Μανούρη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ρόλο που θα έχει στη σειρά Σασμός, ως Σεμίνα. Η εκρηκτική αυτή ηρωίδα της σειράς έρχεται για να ταράξει τις ισορροπίες στην Κρήτη, αλλάζοντας την υπόθεση, αλλά και τους πρωταγωνιστές.

 

Ο Πέτρος θαμπώνεται από την παρουσία της. Σύντομα θα την ερωτευτεί τρελά και θα μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Διονύσης την πολιορκεί ερωτικά, με την ίδια να λυγίζει σύντομα.

Οι δυο τους θα συνάψουν μία σχέση περίεργη. Ο Πέτρος θα προσπαθήσει να καταλάβει τη νέα ηρωίδα της σειράς, πολιορκώντας την έντονα. Ένα ερωτικό τρίγωνο έρχεται στη σειρά, για να μας διχάσει.

Η Εριέτα Μανούρη ανέφερε στην εκπομπή πως ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες υπάρχει ένα παιχνίδι εξουσίας. Ο Διονύσης θέλει να πιστεύει πως η Σεμίνα είναι δική του, στη σειρά Σασμός.

Δείχνει με κάθε τρόπο πως την θέλει και πως κανείς άλλος δε θα την έχει, πέρα από τον ίδιο. Την ίδια στιγμή, η Σεμίνα παραδίνεται στον έρωτα του Πετρή και το σκάνδαλο ξεσπάει σε όλη την Κρήτη.

Η Εριέτα Μανούρη δήλωσε, επίσης, πως έρχονται δύο πολύ έντονες σκηνές με την Σεμίνα, στα επόμενα επεισόδια. Η μία απεικονίζει την ίδια με τον Διονύση, σε μία ερωτική και καθοριστική σκηνή για τη σειρά.

Η άλλη εστιάζει στην μητέρα της ηρωίδας. Η Σεμίνα κρύβει ένα έντονο παρελθόν, το οποίο έρχεται στο φως και αναστατώνει την ίδια, αλλά και τους πρωταγωνιστές. Ένας νέος χαρακτήρας ξεδιπλώνεται, με το σασπένς να κορυφώνεται.

Spoilers

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια του Μανώλη

Spoilers

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε στα μνημόσυνα για να βγάλει τον Ανδρέα από το γηροκομείο»