Menu

Σασμός: Οι Πρωταγωνιστές Ενώνονται

Οι Πρωταγωνιστές μπαίνουν στον κόσμο του Σασμού, λίγο πριν το επικό φινάλε. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά το μυστικό που κρύβει εδώ και τρία χρόνια, καθηλώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές και κάνοντας το τραπέζι με γαμοπίλαφο, ντολμαδάκια, τσικουδιές και φυσικά με λύρα και λαούτο.
Οι ηθοποιοί μοιράζονται την αγαπημένη τους μαντινάδα, μιλούν για τις σκηνές που τους συγκλόνισαν και αφηγούνται τις έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές του “Σασμού” όταν τους εντοπίζουν στους δρόμους και τις πλατείες.
Στην κάμερα των Πρωταγωνιστών μιλούν οι ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Στέλλα Γκίκα, Όλγα Δαμάνη, Δημήτρης Ήμελλος, Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Στέλιος Μάινας, Στάθης Μαντζώρος, Θάνος Μπίρκος, Μάνος Πετούσης, Μαρία Πρωτόπαππα, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Σαραφιανός, Μαρία Τζομπανάκη, Σάντυ Χατζηιωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.
Επίσης, στην εκπομπή θα συζητηθούν ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, ο συγγραφέας του βιβλίου “Σασμός”, Σπύρος Πετρουλάκης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και η σεναριογράφος Εμμανουέλα Αλεξίου. Μη χάσετε τη σημαντική αυτή εκπομπή, απόψε στις 00:15 στον Alpha. Μην λείψετε! Είναι μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Written by admin

Exit mobile version