Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη βρήκε το όπλο στο εξοχικό τους σπίτι και το φύλαξε σε ένα μέρος που μόνον εκείνη γνωρίζει

Ο Μαθιός λυγίζει, ο Αστέρης ψάχνει απαντήσεις, ενώ η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί της.. Ο Μαθιός φτάνει στα όριά του. Ο Αντώνης και η Ντίνα είναι σίγουροι, πλέον, πως η Βασιλική είχε ως εραστή της τον Μαθιό, με τον φάκελο του Στεφανή να ανοίγει ξανά.

 

Οι αρχές αναζητούν το φονικό όπλο, δηλαδή το αποδεικτικό στοιχείο που θα φέρει στο φως την αλήθεια. Μόνο που το στοιχείο αυτό έχει πέσει πρώτα στα χέρια της Καλλιόπης! Μία επίσκεψή της στο βουνό, ήταν αρκετή.

Η Καλλιόπη βρήκε το όπλο στο εξοχικό τους σπίτι και το φύλαξε σε ένα μέρος που μόνον εκείνη γνωρίζει. Έτσι, σώζει τον γιο της από τη σίγουρη φυλάκιση, με τον Αντώνη και την Ντίνα να εξοργίζονται.

Όσο η αστυνομία κάνει φύλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων στη σειρά Σασμός, ο Αστέρης ρωτάει την Καλλιόπη τι συμβαίνει. Ο Μαθιός του ζητάει να σωπάσει και να απομακρυνθεί, για να μην ειπωθεί κάτι λάθος και παρεξηγηθεί από τον Αντώνη.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Όταν οι αρχές φεύγουν από το σπίτι με μεγάλη απογοήτευση, η Καλλιόπη πιάνει τον Αστέρη και του λέει: “Ο αδελφός σου είναι φονιάς! Έβαψε τα χέρια του με αίμα για χάρη της Βασιλικής!”.

Ο Αστέρης παγώνει. Σύμφωνα με το TiVi, όσο οι Σταματάκηδες ψάχνουν λύση για να καλύψουν τον Μαθιό, τόσο ο Αντώνης πεισμώνει. Ξεκινάει νέο κύκλο ερευνών, με στόχο να συλλάβει επιτέλους τον Μαθιό για το φρικτό του έγκλημα.

sasmos

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός μπαίνει, αλλά βγαίνει, και γλυτώνει την φυλακή!

Spoilers

Πρόστιμο 7200 ευρώ: Οι 3 χώρες που έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους ενήλικες