Σασμός 3ος Κύκλος – Ο Επίλογος Επεισόδιο 11, 12, 13

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12, 13

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 11

Το χωριό ετοιμάζεται για τους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη και όλα δείχνουν πως ο κύκλος αίματος και εκδίκησης, μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων έχει κλείσει οριστικά, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί ο πολυπόθητος σασμός. Ωστόσο ο Αντρέας έχει άλλα σχέδια, σκοπεύοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες. Ο Αντώνης ερευνά τον θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την αθωότητα του Παύλου, που ωστόσο είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του.

Ο Νικηφόρος αρχίζει να αποδέχεται το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του. Η Εύα επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της, ενώ ζητάει από τον παπά Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μια δεύτερη ανεπάντεχη συνάντησή του με την Εύα, θα ενθουσιάσει τον Αντρέα, που δεν πίστευε ότι θα την ξαναδεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά και αρχίζουν να κερδίζουν τον χαμένο χρόνο. Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα βάλει υποψίες στον Αντρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του.

Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή, φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα πάνω από τη σχέση της με το Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ξυπνήσει οδυνηρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, για να διαλύσει μία και καλή τις ελπίδες για σασμό.

Ο Γιατρός spoiler: Ο Μάρκος προσπαθεί να καλύψει το λάθος του με δόλο

Latest

Κόλαφος η Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Αυτό που έκανε ο Λιάγκας δεν ήταν καλό, θα έπρεπε να…»