Σασμός spoiler: Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως είναι βαριά άρρωστη, με τους Βρούλακηδες να αναζητούν συμβατό δότη.

Ο Άγγελος προσπαθεί να βοηθήσει την αδελφή του, με κάθε τρόπο. Όλα γύρω του καταρρέουν. Η υγεία της Αργυρώς επιδεινώνεται, πρέπει να μπι άμεσα στο χειρουργείο, με την Μαρίνα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας το νεφρό της.

Η ιδέα πως θα χάσει και το άλλο της παιδί, την πνίγει. Η επιστροφή τους στην Κρήτη, αντί για χαρά, έφερε άλλα προβλήματα στην επιφάνεια. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως είναι βαριά άρρωστη, με τους Βρούλακηδες να αναζητούν συμβατό δότη.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Άγγελο πως θα δώσει το νεφρό της, ακόμη κι αν αυτό είναι επικίνδυνο για την ίδια, στη σειρά Σασμός.

Ο Άγγελος, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία όλων, της αναφέρει πως πρέπει πρώτα να δουν εάν είναι συμβατή. Μετά από εξετάσεις, ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια πως η Μαρίνα δεν είναι η κατάλληλη, για να δώσει το νεφρό της στην Αργυρώ. Οι έρευνες για συμβατό δότη ξεκινούν.

Ο Αστέρης πληροφορείται για αυτή την άσχημη εξέλιξη και τρελαίνεται. Θέλει να βοηθήσει τη γυναίκα της ζωής του, με κάθε κόστος.

Έτσι, πηγαίνει για εξετάσεις, με σκοπό να δει εάν είναι ο ίδιος συμβατός για την Αργυρώ. Ο Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες, πλησιάζει.

Παπανικολάου Vs Καπουτζίδη: «Ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους «έξυπνοι» ή «πετυχημένοι»»

Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου