Σασμός spoiler: Η Κλαίρη χωρίζει οριστικά τον Μανόλη! Γιατί όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες, Κλαίρη και Μανόλης πολύ σύντομα θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην αγαπημένη σειρά. Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού δυστυχώς δεν θα καταλήξει μαζί και σε αυτό θα συμβάλλουν πολλά.

Κι όμως αυτή η σχέση που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα. Η Κλαίρη και ο Μανόλης πολύ σύντομα θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους και αυτό είναι κάτι που θα τους πονέσει πολύ και τους δυο.

Τι θα συμβεί όμως και το ζευγάρι θα χωρίσει και ποιος είναι αυτός που θα πάρει αυτή την απόφαση;

Μπορεί να αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες και αρκετά εμπόδια στο δρόμο τους, αλλά πολύ γρήγορα και οι δυο τους κατάφεραν να τα ξεπεράσουν καθώς η αγάπη που ένιωθε ο ένας για τον άλλον ήταν μεγάλη. Και οι δυο είχαν αποδεχθεί αυτό που είναι και έδειχναν πως νιώθουν εντάξει με αυτό.

Τα διλλήματα όμως του Μανόλη και η συμπεριφορά του θα κάνουν την Κλαίρη να πάρει αυτή την απόφαση. Η ίδια θα του ζητήσει να χωρίσουν οριστικά και οι δυο ήρωες θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μανόλης, όμως, δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλαίρη και μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για τον ήρωα ξεκινά.

funny τρελο γελιο

Ανέκδοτο: Ο χίπης και η καλόγρια …! Τρελό γέλιο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άσχημα νέα για Ισμήνη και Κωνσταντίνο