Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη ξεπερνάει κάθε όριο!

Η Καλλιόπη είναι εξοργισμένη από την κατάθεση του Μανόλη. Εκείνος, παρά τις πιέσεις της Στέλλας, αρνήθηκε να κατηγορήσει τον Πέτρο Βρουλάκη για τις απειλές απέναντι στο σκυλάκι του.

 

Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχουν η Καλλιόπη και ο Μανόλης. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, με την Καλλιόπη να ξεπερνάει κάθε όριο! Όλα αυτά θα διαδραματιστούν στο καφενείο του Παντελή, ο οποίος θα θελήσει να υποστηρίξει τον γιο του, χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτή η στάση του, έδειξε στους ενόρκους πως η πλευρά των Σταματάκηδων θέλει να βγάλει αθώο τον Αστέρη, χρησιμοποιώντας ύπουλους τρόπους και μέσα.

Η Καλλιόπη, εκνευρισμένη, πηγαίνει στο καφενείο για να λογαριαστεί στα ίσα με τον Μανόλη.

Τον κοιτάζει στα μάτια και τον ρωτά γιατί τρόμαξε, γιατί δείλιασε να πει την αλήθεια. Εκείνος, με θάρρος, της απαντάει πως είπε την αλήθεια και πως δε φοβήθηκε λεπτό. Καλλιόπη και Μανόλης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, με τον Παντελή να επεμβαίνει.

Η Καλλιόπη δε θα διστάσει να κατηγορήσει κι εκείνον για την κατάθεσή του. Η ίδια καταρρέει καθημερινά στην ιδέα πως ο γιος της θα παραμείνει φυλακισμένος, βασανισμένος σε ένα κελί. Η σκηνή αυτή είναι συγκλονιστική, καθώς η οργή της μετατρέπεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε απόγνωση και πόνο.

Τζόυς Ευείδη: Τον περνάει 29 χρόνια – Αυτός είναι ο σύντροφος της που παίζει στη «Γη της Ελιάς» (ΦΩΤΟ)

Θύμα απάτης η Ελένη Τσολάκη – Τι συνέβη;