Σασμος spoiler: Συνάντηση φωτιά με Αστέρη και Σταύρο!

Αστέρης και Σταύρος διεκδικούν την καρδιά της Αργυρώς που βασανίζεται στις σκέψεις μετά τον θάνατο του Πετρή ενώ οι δύο άντρες θα συναντηθούν με έναν αναπάντεχο τρόπο.

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός της σειράς, Γιώργος Χριστοδούλου όλα θα ανατραπούν όταν ο Αστέρης φτάσει στα Γιάννενα. Ο Σταύρος είναι ένας ήπιος χαρακτήρας που από πολλούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αφελής όμως θα βγάλει μια διαφορετική πλευρά όταν αντιληφθεί πως απειλείται.

Μάλιστα, κατά τη συνάντηση του με τον Αστέρη θα γίνει κάτι περίεργο, δεν θα είναι μια εύκολη επαφή ανάμεσα στους δύο άντρες που θα αναδείξουν τους εκρηκτικούς τους χαρακτήρες.

Βέβαια, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει ο Αστέρης για την Αργυρώ, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες και δεν σκοπεύει να μπει εμπόδιο σε ότι εκείνη έχει στο μυαλό της.

Έτσι, ακόμη δεν είναι σίγουρος αν θα μπει σε διαδικασία να διεκδικήσει ή όχι την Αργυρώ που το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να απελευθερώνεται απέναντι του μετά το αρχικό σφίξιμο που είχε.

Σοφία Φυρού: Η φωτογραφία που ανέβασε χωρίς εσώρουχο προκαλεί εγκεφαλικά

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη νικήτρια από το Bachelor εκμυστηρεύτηκε το αστρονομικό ποσό που κέρδισε