Σασμός: Χαμός θα γίνει στο καφενείο,με το νέο της παράνομης σχέσης Βασιλικής και Μαθιού που σκάει σαν βόμβα και όλα ανατρέπονται, μέσα σε μία στιγμή.

Όσο κι αν προσπάθησαν να το κρύψουν, το χωριό γνωρίζει για τον δεσμό του Σταματάκη και της “χήρας” και δε σταματά να το σχολιάζει.

Η Βασιλική μόλις έχει βρει τη νέα της δουλειά και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Ο Μαθιός, όπως πάντα, την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, να το φωνάξουν παντού και δυνατά πως είναι ερωτευμένοι!

Φυσικά, η Βασιλική αρνείται. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να μαθευτεί κάτι τέτοιο στο χωριό.

Να που όμως ένας συγχωριανός τους θα τους δει μαζί να φιλιούνται και τότε τα πρώτα κουτσομπολιά θα πάρουν φωτιά.

Στο καφενείο του Παντελή δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης, στη σειρά Σασμός. Όλοι έχουν μείνει άναυδοι από τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής! Πώς μπόρεσε η Βασιλική να βρει παρηγοριά στον ξάδελφο του άντρα της;

Αυτά τα σχόλια ακούγονται σε όλο το χωριό, με τη Βασιλική να τρέμει, ο Μαθιός χαίρεται που τα γεγονότα εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα. Ήθελε να το μάθουν όλοι, για να μπορέσει επιτέλους να την παντρευτεί.

Έτσι, από τη μία η Βασιλική φοβάται και συνεχίζει να κρύβεται, ενώ από την άλλη ο Μαθιός χοροπηδά από την χαρά του και κυκλοφορεί άνετος στην Κρήτη.

Ανέκδοτο: Ο φούρνος και το λουκανικάκι …! Τρελό γέλιο

Showbiz: Ελληνίδα τραγουδίστρια γυμνη στο σολάριουμ!