Σασμός spoiler: Οργισμένη αντίδραση του Διονύση όταν μαθαίνει για τον γάμο της Σεμίνας

σασμος

Νέες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού με τον Διονύση να είναι πιο εξαγριωμένος από ποτέ με τη Σεμίνα!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha συνεχίζεται με πολλούς πρωταγωνιστές να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις αποκαλύψεις που θα αλλάξουν μια για πάντα το σκηνικό στην ιστορία της Κρήτης.

O Σασμός παραμένει η νούμερα ένα προτίμηση των τηλεθεατών στην τηλεθέαση ενώ μάλιστα σημειώνει ανοδική πορεία στα νούμερα. Η ιστορία της απαγορευμένης αγάπης λόγω βεντέτας στην Κρήτη συνεχίζεται και εμείς στο Sportime σας έχουμε εξασφαλίσει όλες τις νέες εξελίξεις.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την βαλίτσα με τα αρχαία, αλλά δεν ξέρει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο παράνομο κύκλωμα.

Εν τω μεταξύ, τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει ο θυμός του.

Μια αδικαιολόγητη «απουσία» της Μαρίνας από την άλλη κάνει τον Πέτρο για πρώτη φορά να την υποψιαστεί. Ο κλοιός γύρω από τη σχέση της με τον Αντώνη στενεύει…

Στο μεταξύ η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Σταματάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό! Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν.

Πολύ σύντομα θα μάθει και το γιατί… Ο Αντώνης, όμως, δεν κάνει πίσω.

Καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα! Θα ανακαλύψει άραγε το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων;

Spoilers

Παθιασμένοι να παντρευτούν σε σημείο να μην τους σταματήσει ούτε… τυφώνας! (video)

Ανέκδοτο

Ανέκδοτο: Η μηχανή της θεραπείας …! Τρελό γέλιο