Σασμός spoiler: Η Μαρίνα και ο Άγγελος σώζουν την Αργυρώ που κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

σασμος

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «My TV», η Αργυρώ έχει καταρρεύσει ψυχολογικά με όσα έχουν γίνει και για αυτό αποφασίζει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση και όντας απελπισμένη ζητάει από τον Άγγελο την βοήθεια του.

Εκείνος της υπόσχεται πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να της σώσει την ζωή ενώ άμεσα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρης μπλέκει άθελα του σε ένα επεισόδιο εντός των φυλακών με πρωταγωνιστή έναν μαφιόζο των φυλακών και τον σώζει.

Τέλος, Μαθιός και Βασιλική συνεχίζουν να ζούνε τον έρωτα τους, ώσπου ένας καυγάς του με την Καλλιόπη τον φέρνει και πάλι αντιμέτωπο με τις τύψεις του.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (27/1, 21:00)

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη.

Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Διαβάστε επίσης: Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με Αστέρη, σώζει μαφιόζο στη φυλακή – Η Καλλιόπη μαθαίνει πως την πρόδωσε ο Μαθιός – Η Αργυρώ στο νοσοκομείο

Τηλεθέαση: 30άρια στο Prime time – Τους πήρε τα… νούμερα ο Σασμός

ηλιος

Ήλιος spoiler: Ανατροπή με απαγωγή της Αζίζα – Χαροπαλεύει ο Δημήτρης μετά απο απόπειρα δολοφονίας του