Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Μαθιός την πρόδωσε

– Αποκάλυψη βόμβα για τη Μαρίνα

Ο Μαθιός είναι ο λόγος που ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και που απέτυχε το σχέδιο της Καλλιόπης για να τον σώσει, με την μητέρα τους να νιώθει οργή και θυμό για αυτόν που την πρόδωσε.

Μάλιστα, μόλις θα την δούμε να μαθαίνει πως αυτός είναι ο Μαθιός, θα καταρρεύσει καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο γιος της θα ήταν αυτός που θα την κάρφωνε και θα άφηνε τον αδερφό του να βρεθεί στη φυλακή.

Παράλληλα, αντιλαμβάνεται πως πλέον δεν έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή του γιου της που δίνει περισσότερο βάση στη γνώμη της Βασιλική.

Την ίδια στιγμή, ο Τόλης προσπαθεί να κρατήσει τον Αστέρη μακριά από την σκοτεινή πλευρά των φυλακών ενώ μια σοκαριστική αποκάλυψη την Μαρίνα.

Τέλος, δύσκολες ώρες βιώνει και η Αργυρά που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που έγινε και είναι πιο απελπισμένη από ποτέ!

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, Σασμός (2/2, 21:00)

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της, και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του.

Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί.

Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με το Γιώργη.

Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο…

Spoilers

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σε τραγική κατάσταση ο Αλέξης – Η απόφαση του Εφετείου ανατρέπει τα πάντα!

Spoilers

Η χώρα μας δε θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς και είναι γεμάτη ζόμπι