Σασμός spoiler: H σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας φέρνει μπαράζ εξελίξεων!

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμος επομενα επεισοδια: Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Σασμό με τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha να είναι γεμάτα από ανατροπές τις οποίες αποκαλύπτει το νέο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη έχει αποδείξει από την πρώτη ημέρα της προβολής της πως ήρθε για να κάνει την διαφορά στην μυθοπλασία κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στην τηλεθέαση.

Το Sportime με την σειρά του, αντιλαμβανόμενο την αγωνία για να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων έχει φροντίσει ήδη να σας ενημερώσει για την Καλλιόπη που είναι έτοιμη να μπουκάρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων.

Αυτή φυσικά δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για την ίδια, καθώς δεν της έφτανε η αγωνία της για το μέλλον του Μαθιού, τώρα θα μάθει και την σχέση του Αντώνη με την Μαρίνα.

Τότε είναι που η Καλλιόπη θα βγει κυριολεκτικά εκτός εαυτού και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που κανείς δεν έχει δει μέχρι στιγμής.

Ο Πετρής από την πλευρά του, παρότι δεν ήταν σίγουρος, έδωσε την ευχή του στην μητέρα του να αποδεχθεί την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αντώνης κάτι που έκανε το ζευγάρι να βάλει μπρος τις διαδικασίες καθώς ο Αντώνης είχε θέσει ως προϋπόθεση στην Μαρίνα, να τον δεχθούν τα παιδιά της.

Αυτό έγινε, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Αντώνη που πλέον μιλάει ανοιχτά για αυτόν τον γάμο, γεγονός που όμως θα τον φέρει σε δύσκολη θέση καθώς η είδηση θα φτάσει σε αυτιά που δεν πρέπει.

Αποδέκτης φυσικά των νέων θα γίνει και η Καλλιόπη, η οποία μετά τις νέες κατηγορίες από την Θοδώρα για τον Πετρή γίνεται ακόμη πιο έξαλλη.

Ο Αντώνης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του;

Όλα αυτά τη στιγμή που το μέλλον της σειράς θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικό, καθώς πλησιάζει η στιγμή που ο Αστέρης θα δολοφονήσει τον Πετρή!

Showbiz: Νέα σχέση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Spoilers

Στίβος: Ομπίρι και Κιπρούτο νικητές στο πρωτάθλημα Κένυας στον ανώμαλο δρόμο