Σασμός spoiler: Τι γίνεται όταν ο Μανόλης γνωρίζει την Κλαίρη στην οικογένεια του;

σασμος μανωλης

Ο Μανόλης ζητάει από την Κλαίρη να τον ακολουθήσει στο πατρικό του σπίτι, θέλοντας να την συστήσει με χαρά στην μητέρα του, ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσει την αγαπημένη του στο χωριό του.

 

Ο φόβος του είναι ο Παντελής, ο οποίος δε γνωρίζει την αλήθεια για την Κλαίρη. Η Άννα τρέμει στην ιδέα πως ο σύζυγός της θα κάνει την κοπέλα να αισθανθεί άσχημα, πως ο Μανόλης θα εξοργιστεί από αυτή την στάση και θα τσακωθούν.

Στο σημείο αυτό βρίσκεται και η Θοδώρα, η οποία υποδέχεται με χαρά την Κλαίρη. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Ο Μανόλης συστήνει την Κλαίρη στην οικογένεια και η χαρά όλων είναι τεράστια.

Όταν ο Παντελής συνειδητοποιεί πως η μέλλουσα νύφη (όπως, άλλωστε, την βλέπει) είναι τυφλή, σαστίζει. Η ίδια αμηχανία επικρατεί και στο χωριό, καθώς ο Μανόλης βγαίνει με τη Κλαίρη για έναν περίπατο. Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος μίλησε για την αντίδραση που θα ήθελε ιδανικά να έχει ο Παντελής σε αυτή την γνωριμία.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε. «Εγώ θα ήθελα μέσα από την επιλογή αυτή του γιου, να αλλάξει και ο πατέρας. Ο Παντελής να δεχτεί την επιλογή του γιου του, γιατί μόνο έτσι θα τον ξανά κερδίσει. Ελπίζω να μη τον πληγώσει».

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το πρόβλημα της Ιουλίας και η εξέλιξη με την μικρή Στέλλα!

Σασμός spoiler: Άννα και Παντελής στα μαχαίρια!