Σασμός spoiler: Επεισόδιο 163, 164, 165, 166, 167

Σασμός

Σασμός – Επεισόδιο 163, 164, 165, 166, 167Σασμός – Επεισόδιο 163

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό.

Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Σασμός – Επεισόδιο 164

Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους…

Σασμός – Επεισόδιο 165

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι αυτήν. Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει… Η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφο του Γεράσιμου, αργεί να ‘ρθει..

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Στέφανου και Ελένης

Σασμός spoiler: Ο Μανώλης φόβος και τρόμος για τον Μαθιό