Σασμός spoiler: Επεισόδιο 150, 151, 152, 153

Σασμός – Επεισόδιο 150, 151, 152, 153

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο στη σειρά Σασμός και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας.

Ο Άγγελος δε ξέρει τίποτα ακόμα για όλα αυτά, αλλά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες. Μαρίνα και Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά… δυο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Σασμός – Επεισόδιο 150

Ο Γεράσιμος παίρνει τελικά απόφαση να αποκαλύψει στον Καραπάνο ότι είναι ο πατέρας του. Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα.

Τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Αργυρώ σε μία βόλτα με τη Μαρίνα θα έχει μια πολύ δύσκολή συνάντηση.

Πώς θα αντιδράσει όταν θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό με τον Αστέρη; Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Σασμός – Επεισόδιο 151Σασμός – Επεισόδιο 152Σασμός – Επεισόδιο 153

Ιωάννα Μαλέσκου: Το ατύχημα της με τη φούστα – “Αν είδατε κάτι παραπάνω…” – video

nykonos

Αλβανίδα influencer: Τρέλανε την Μύκονο βγήκε από τα ρούχα της…