Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Επεισόδια: Ο Μανόλης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την Κρήτη

Η εμφάνιση του νέου αστυνομικού στο τμήμα, χειροτερεύει την κατάσταση. Ο Μανόλης δε μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν. Ο βοηθός του Φραγκιαδάκη βλέπει στα μάτια του την ενοχή και τον πιέζει φρικτά, προκειμένου να τον κάνει να ομολογήσει.

Οι δυσκολίες για τον νεαρό πρωταγωνιστή θα ξεκινήσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, ο Μανόλης αισθάνεται πως δε μπορεί να ζήσει άλλο στην Κρήτη, γεγονός που τον οδηγεί στο να πάρει λανθασμένες αποφάσεις, στη σειρά Σασμός.

Η Θοδώρα και η Κλαίρη συμμαχούν, προκειμένου να τον προστατεύσουν τον νεαρό. Ο Μανόλης συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει και παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά την Κρήτη, στη σειρά Σασμός.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, προτείνει στην Κλαίρη να τον ακολουθήσει. Το ζευγάρι ξεκινά μία νέα περιπέτεια, μακριά από όσα τους πλήγωναν τόσο καιρό. Πόσο θα κρατήσει αυτό το ταξίδι; Θα επιστρέψει, άραγε, ο Μανόλης ξανά στο χωριό του;

Μη μπορώντας να αποκαλύψει την σκληρή αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, μαζεύει τα πράγματά του κι ετοιμάζεται να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Η πρόταση του καθηγητή του (για το πανεπιστήμιο στο εξωτερικό) ακούγεται όλο και πιο δελεαστική!

Γιάννης Πάριος: Δείτε πως είναι στα 76 ο τραγουδιστής! – φωτο

Η φωτογραφία που έγινε viral: Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα