Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή με Αργυρώ και τον μικρό Πέτρο!

Η Αργυρώ περνάει πολύ δύσκολες ώρες ξανά. Αυτή τη φορά όπως μαθαίνουμε θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου της του παιδιού. Ο μικρός Πέτρος που ως γνωστό έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της Αργυρώς αρρωσταίνει σοβαρά και η Αργυρώ είναι σε απόγνωση.

Άλλη μια μεγάλη πίκρα για την Αργυρώ αφού ο μικρός είναι για αυτήν πλέον όλη της η ζωή. Νέες μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια η αγαπημένη δραματική σειρά.

Σασμός επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή με Αργυρώ και μικρό Πέτρο! Τι έγινε;

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μικρό Πέτρο απαιτεί την αναζήτηση συμβατού δότη και μάλιστα εξαίματος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει το παιδί είναι ο Αστέρης. Η Αργυρώ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Αστέρη το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι γιός του, αλλάζει γνώμη.

Η Αργυρώ συζητάει και με τη μητέρα της για τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα προσπαθώντας να βρουν μια λύση. Η Μαρίνα συμβουλεύει στη κόρη της να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη αφού η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από το βιολογικό του πατέρα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το καλωσόρισμα του στη νεογέννητη κορούλα του (φωτό)

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, περνά στην αντεπίθεση και βρίσκει το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του Θέμη!