Σασμός spoiler: Ο θυμός βράζει για τον Νικηφόρο και θα ξεσπάσει! Ποιος ο λόγος;

Το χωριό έχει βουίξει και οι φήμες πάνε κι έρχονται. Ο Νικηφόρος εξοργίζεται με όλους, και μπαίνει στην αντεπίθεση για χάρη της Βασιλικής. Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής μαθαίνεται στο χωριό και τα κουτσομπολιά δε θα αργήσουν να πάρουν φωτιά.

Σασμός επεισόδια: Η θυμός βράζει για τον Νικηφόρο και θα ξεσπάσει! Ποιος ο λόγος;

Όσο και να προσπάθησαν να κρύψουν την παράνομη σχέση τους, όλα τα μυστικά κάποτε έρχονται στο φως. Ένας συγχωριανός είδε τον Μαθιό και τη Βασιλική να φιλιούνται κι έτρεξε να το πει στο καφενείο του χωριού.

Σύντομα, όλοι στο χωριό το μαθαίνουν και δεν σταματούν να μιλούν για αυτό. Η χήρα με τον ξάδερφο του άντρα της; Είναι ανήκουστο για τους χωριανούς. Ο Νικηφόρος ακούει όσα λέγονται για τη Βασιλική και δεν μπορεί άλλο να το ανεχτεί.

Γίνεται έξω φρενών. Μπορεί να δέχτηκε τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά δεν ήθελε να μαθευτεί. Τώρα ο μεγαλύτερός του φόβος έγινε πραγματικότητα.

Η θυμός βράζει μέσα του και δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Όποιος βρίσκεται μπροστά του καλύτερα να κρυφτεί, γιατί τα πράγματα θα αγριέψουν.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική τρέμει στην ιδέα που όλοι το έμαθαν, ενώ ο Μαθιός πανηγυρίζει που επιτέλους έγινε γνωστό και δεν χρειάζεται να κρύβονται. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές!

«Η ομάδα του Πελέ» spoiler: Γυρίσματα ταινίας σε χωριά της Λάρισας… σε ρόλο έκπληξη ο Αλέξης Γεωργούλης

Ιωάννα Μαλέσκου: Πάσχα στο πατρικό της στην Πρέβεζα