Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Η πρώτη σκηνή που θα μας σοκάρει με το ξεκίνημα!

Ο Μαθιός στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα είναι ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Από την μια η φυλάκιση του για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και από την άλλη η αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Στεφανή θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους του ήρωα που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος την σεζόν που διανύσαμε.

Η αποκάλυψη της αλήθειας δεν θα αργήσει να έρθει. Στα μέσα του δευτέρου κύκλου η αλήθεια θα λάμψει και όλη η Κρήτη θα μάθει πως ο Μαθιός αφαίρεσε την ζωή του Στεφανή Σταματάκη στις αρχές της προηγούμενης σεζόν. Ο Μαθιός θα αφήσει την τελευταία του πνοή στον δεύτερο κύκλο της σειράς και θα πέσει νεκρός. Άγνωστο ακόμα όμως παραμένει το ποιος θα είναι αυτός που θα τον σκοτώσει.

Θα είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος μαθαίνοντας την αλήθεια θα θελήσει να πάρει πίσω την ζωή του αδικοχαμένου του πατέρα ή η αστυνομία; Η σκηνή αυτή, όπως και αν διαδραματιστεί στο τέλος, αναμένεται να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το φρικτό τέλος του Μαθιού θα βαφτεί με αίμα και κάπως έτσι η ιστορία θα κλείσει οριστικά. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.?

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Alpha tv: Ο Αστέρης θα ομολογήσει τα πάντα στον Νικηφόρο!

Μακάμπι Τελ Αβίβ Άρης live streaming: Έτσι θα δεις τον αγώνα ζωντανά